Qui som?

Qui som?

OBJECTIUS DE LA PÀGINA

Los objetivos de este proyecto son Informar de los BENEFICIOS y PELIGROS del uso de internet:

BENEFICIS:

  • Podem comunicar-nos de manera directa i instantània.
  • Evitar i previndre malalties.
  • Ens anuncien productes en els quals estem interessats i ens agraden.

PERILLS:

  • Ens manipulen i anuncies productes que igual no volem ni necessitem.
  • A l’hora de contractar una assegurança sap si tenim probabilitat de patir determinades malalties.
  • Les dades obtingudes poden ser utilitzats en la nostra contra.

PER QUÈ HEM TRIAT AQUEST TEMA?

Un dia va eixir el tema en classe, ens va sorprendre i ens va començar a cridar l’atenció . Ens informem sobre el tema i decidim que era necessari comunicar-lo i ensenyar-lo a totes les persones. A més, és un tema actual i que afecta bastant a la nostra generació.

EN CONCLUSIÓ, HEM TRIAT AQUEST TEMA PERQUÈ HEM DE SER COM A MÍNIM CONSCIENTS.


ACTUALMENT PODRÍEM VIURE SENSE CONNEXIÓ?

Hui dia quasi tot està relacionat amb les tecnologies. Fins i tot, s’ha tornat impossible prendre alguna cosa amb els amics sense tindre el mòbil a mà. I encara que nosaltres no fem ús de res d’això, ens relacionem amb gent que sí que els usa i els té.

A pesar que desconnectem la connexió o no tinguem en aqueix moment, la informació es guarda en el dispositiu i quan torna a tindre connexió, mana i registra aqueixes dades. Per tant pensem que actualment viure sense cap mena de connexió seria molt difícil ja que actualment tot funciona amb connexió a internet. Malgrat això, podria ser que amb un gran esforç l’ésser humà s’adapte i aconseguim viure sense connexió. Però això seria un procés d’anys i anys
Ens hem submergit tant en les tecnologies que ara les nostres vides depenen d’elles i seria quasi impossible desfer-se d’aquestes.


QUÈ PASSARIA SI OCORREGUERA UNA DESCONNEXIÓ?

Si desaparegueren totes les connexions, en un cas hipotètic que passara, seria un procés molt llarg. A més, es perdrien moltes informacions i ens costaria bastant tornar a adaptar-nos molts molts anys.. Però com sempre, l’ésser humà s’ha adaptat a tots o quasi tots els canvis i avanços del planeta. A més, si abans *vivian sense això per què ara no? Encara que això supose la reculada de la humanitat, (però només en aqueix aspecte) ja que segurament es desenvoluparà en uns altres A més afectaria bastant en la investigació i en la medicina coses essencials en la vida humana.


OPINIONS PERSONALS DE CADA MEMBRE DEL GRUP


Marta Faus

Amb l’ús de les tecnologies manquem de privacitat.


Laura Muñoz

És important ser conscient de les conseqüències de l’ús de les tecnologies.

David Martínez

Estem en un punt on l’única fuita factible d’internet és l’aïllament

Izam López

Sempre estem connectats i no podem lliurar-nos d’això.

Jesús Cases

Hui en dia, a causa dels avanços de la tecnologia és *practicamente impossible tindre privacitat. Per això, hem de ser conscients de com administrem la nostra informació personal.

Elen Mikayelyan

Ara sóc més conscient a l’hora d’usar les tecnologies i de les conseqüències que això suposa.

Pau Medina

He pogut comprovar que les tecnologies ens usen elles a nosaltres en comptes d’utilitzar-les nosaltres, perquè som el seu producte.


Laura Arjona

El que deixes en la teua vida digital no s’esborra, pensa-lo dues vegades.


CONCLUSIÓ FINAL:

En conclusió gràcies a realitzar aquest projecte hem aprés a utilitzar i entendre el “html” i el “*css”. A més, hem triat un tema actual del qual, hem aprés moltes coses sobre el nostre dia a dia. La importància de les tecnologies i les causes d’ús d’aquestes. Hem reflexionat sobre tots els aspectes d’aquest tema i ens ha sorgit un gran dubte…


REALMENT PODEM ESCAPAR…?